Un món! :D

Un món! :D
El meu pa de pessic de chocolata! :)

domingo, 28 de octubre de 2012

Muffins! :)

RECEPTA: 


El muffins són una mena de magdalenes, però els ingredients -tot i que s'assemblin- són diferents.

Aquest tipus de magdalena prové d´Anglaterra, hi ha moltes varietats i avui toquen de xocolata.

La massa, una vegada feta, la guardeu a la nevera. Això farà que els muffins tinguin un bon barret. Es fa igual amb les magdalenes: deixeu la massa unes dos hores. Fins i tot podeu fer la massa al matí i posar-les al forn a la tarda.

Escalfeu el forn a 190º a dalt i a baix.

En un bol, posar la mantega, la llet, els ous, el sucre i batre bé.

En un altre bol posar la farina i el llevat, barrejar. Després poseu el cacau.

Afegir al líquid tot el que és sòlid (el bol de la farina). Fer-ho a poc a poc, barrejar amb cullera i sense batre massa. Afegir al final de tot les llàgrimes de xocolata. A la foto veureu la diferència que té la massa una vegada reposada a la nevera, sembla mousse.

Després de l'estona a la nevera...

Omplim els motllos de paper, perquè quedin més rodonets els poseu dins de flaneres d'alumini. Ompliu unes 3/4 parts del motllo.

Poseu ara el forn només a baix. Poseu-hi els muffins durant uns 15 minuts.

Passat aquest temps, torneu a posar a dalt i a baix 5 minuts més.

Deixar refredar 10-15 minuts.

Surten bastants. Jo, amb forma de muffins, n'he fet 12. La resta ho he posat en motllos de "madeleines" i de "financiers" (rectangles).

Al bol m'ha sobrat per fer mini-magdalenes, unes 10. Les he congelat planes i quan siguin dures les posaré totes en una bossa per posar al forn un altre dia.



 
Muffins apunt de fer!

                                        
                                                               Mees muffins! Hahaha! ;)

 
Muffins Ja feetes! Ham quedta bunissimees! :D

No hay comentarios:

Publicar un comentario en la entrada