PREPARACIÓN:
1. En el vas de la THERMOMIX posem la farina, la sal, el sucre i el sobre de llevat.
2. També afegim l'oli de gira-sol, la llet i els ous.Programem, 30 segons, velocitat 5.
3. Baixem amb una espàtula cap a les fulles, tornem a programar 30 segons, velocitat 5.
4. Aboquem en un bol i reservem a la nevera 10 minuts.
5. Pinzellem la paella amb mantega o margarina.
6. Incorporem un bon cullarot de massa i repartim pel fons de la paella.
7. Quan comencin a sortir pompitas és que ja els podem donar la volta, amb ajuda d'una espàtula de fusta o similar.
8. Daurem per l'altre costat. (La primera truita mai surt bé)
9. Jo les vaig posar en un plat totes apilant en una torre, així cada un es posa el xarop i la nata al gusto.A disfrutar.
2. També afegim l'oli de gira-sol, la llet i els ous.Programem, 30 segons, velocitat 5.
3. Baixem amb una espàtula cap a les fulles, tornem a programar 30 segons, velocitat 5.
4. Aboquem en un bol i reservem a la nevera 10 minuts.
5. Pinzellem la paella amb mantega o margarina.
6. Incorporem un bon cullarot de massa i repartim pel fons de la paella.
7. Quan comencin a sortir pompitas és que ja els podem donar la volta, amb ajuda d'una espàtula de fusta o similar.
8. Daurem per l'altre costat. (La primera truita mai surt bé)
9. Jo les vaig posar en un plat totes apilant en una torre, així cada un es posa el xarop i la nata al gusto.A disfrutar.
Les meves tortitas! Han sortit 12 tortitas.
Jo menjant una tortita mb nutella!
Mmm...Quina bona pintaaa! :D
Hola Judit
ResponderEliminarFelicitats pel teu nou blog. Ens vam conèixer amb la teva mare a Authen-tic ja fa unes setmanes. Aquestes tortites tenen ummm...quina pinta més bona.
Una abraçada
Gracies!I la veritat es que estan molt bones! :D
EliminarHola Judit,
ResponderEliminarTenen una pinta boníssssssssima!!!Jo també vaig coneixer a la teva mare fa uns mesos a Authen-tic. Bon cap de setmana i esperem més receptes. Felicitats pel teu nou bloc i per la iniciativa
Gracies! :D
EliminarEnhorabona, Judit!!!! Primer per cuinar i després per compartir el teu món!!!
ResponderEliminarUna recepta molt i molt temptadora!!!!
Si vols estudiar pastisseria, a Palafrugell hi tenim un Cicle Mitjà de Pastisseria a l'institut on sóc professora. Així que, ja ho saps. Si segueixes amb la idea i vols informació d'aquest estudis i més aprop de casa teva, ja t'ho puc buscar.
Petonets,
Pilarín
Gracies! Hi aixo que em dius em sembla interessant, mes endevant ja m'ho miraré!
Eliminar